lunes, 3 de mayo de 2010

ASAMBLEA GENERAL DEL AISAC

A TODOS LOS SAHARAUIS RESIDENTES EN CATALUNYA. LES CONVOCAMOS A UNA ASAMBLEA GENERAL DE NUESTRA ENTIDAD "ASOCIACIO DE INMIGRANTS SAHARAUIS A CATALUNYA". EL DIA 15 DE MAYO DEL 2010.
Hora: 10:30
Lugar: Comisiones obraras de barcelona
AV/Laietana, Nº16

PEDIMOS LA PRESENCIA DE TODOS YA QUE VAMOS A TRATAR TEMAS IMPORTANTES COMO LA CELEBRACION DEL 20 DE MAYO Y OTRAS COSAS PARA MEJORAR NUESTRA FORMA DE TRABAJAR DE LA ENTIDAD.

LES ESPERAMOS
AISAC

2 comentarios:

Anónimo dijo...

hola teneis ultima lista de los pasaportes ?

Anónimo dijo...

URGENT!

Hola!

Què tal? Sóc el Marc Rubí, de la productora E2S, de Cardona.

Necessitem trobar persones amb 25 anys i 50 anys justos (ni 24 ni 26; ni 32… Ni 41…. ni 49 ni 51 ;)) per entrevistar-les per un programa que s’emetrà per TVE a Catalunya aquest estiu (el primer capítol s'emet el 5 de juliol). 25(...)50. Vosaltres em podrieu ajudar a localitzar persones que poguéssin i volguéssin participar al programa? En podeu fer difusió entre els vostres contactes? Amics, coneguts, familiars…. Cerquem especialment nois que tinguin 25 anys.

25(...)50

En què consisteix el programa? En entrevistes a persones que tenen EXACTAMENT 25 i 50 anys, d’arreu del territori i amb tot tipus de perfils.

Sobre què parlaran? De temes genèrics per conèixer quina visió té la persona sobre aspectes relacionats amb la familia, la felicitat, la política, il·lusions, la feina, el futur, tema analògic/digital, la imatge personal a nivell estètic.... Aquestes seria els temes genèrics dels capítols. En total, 13 capítols, cadascun centrat en un gran tema. Cada gran tema també es dividirà en subtemes.

Què volem veure amb el programa? Es tracta de contraposar diferents perfils de persones, i veure quines diferències i semblances hi ha entre persones de la mateixa generació i quines entre les dues generacions.

L’únic que puc dir és que serà un projecte bonic, on s'entrevistaran persones de tot Catalunya.

GRAVEM AQUEST DIMARTS 19 de juliol A TERRASSA

Qualsevol persona interessada que contacti amb mi de seguida.

Us ho agraeixo!

Una abraçada

Marc Rubí
marc@e2s.cat
93 868 46 97